Comandă

Cum comand?

La LivrareLaDomiciliu.ro poţi comanda simplu şi rapid:

  • Introduci adresa (opţional).
  • Alegi restaurantul şi adaugi produsele preferate în coş, cu un click pe butonul “Comandă“.
  • Alegi “Finalizare” comandă şi completezi detaliile de livrare.
  • Selectezi preferinţele: “Ridicare din restaurant” sau “Livrare la domiciliu“.
  • Trimiţi comanda cu click pe butonul “Plasează comandă“.
  • Plăteşti numerar când ajunge curierul cu mâncarea.

Savurează!

V-am răspuns la întrebare? Dacă nu, atunci contactează serviciul nostru clienți.

Cum este confirmată comanda mea?

Când ai plasat comanda primeşti un mail de confirmare pe adresa introdusă în momentul plasării comenzii. Păstrează acest mail cu numărul de comandă în caz ca vei avea nevoie sa ne contactezi. După ce ai primit mailul de confirmare LivrareLaDomiciliu.ro se va ocupa de comandă. Stai liniştit, relaxează-te şi savureaza-ţi masa!V-am răspuns la întrebare? Dacă nu, atunci contactează serviciul nostru clienți.

Nu am primit mailul de confirmare.

Dacă ai primit numărul de referinţă după ce ai plasat comanda înseamnă că a fost înregistrată. Cel mai probabil mailul de confirmare a ajuns în folderul spam. Dacă nu ai primit numărul de referinţă al comenzii, contactează-ne pentru a verifica dacă a fost plasată comanda. Trebuie doar să ne spui adresa de mail folosită când ai plasat comanda şi numele restaurantului de la care ai comandat.V-am răspuns la întrebare? Dacă nu, atunci contactează serviciul nostru clienți.

Unde pot scrie cerinţele pentru comanda mea?

Ne străduim să avem toate opţiunile posibile în meniu. Dacă nu găseşti ceea ca doreşti în opţiunile produsului, de exemplu doreşti pizza nefeliată, poti anunţa restaurantul lăsând un comentariul la ultimul pas al comenzii. Acolo vei găsi o căsuţă numită “Note comandă (opțional)” în care poţi introduce comentariul.V-am răspuns la întrebare? Dacă nu, atunci contactează serviciul nostru clienți.